Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bartosz Ciepliński Aleksandra Sz (2555 niezalogowanych)
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie piłam ale ciekawa jestem jak to smakuje...zapewne ma niezłego kopa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
oj Jasta , Jasta.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Pies gończy napisał:
brzydalu mylisz się w zeznaniach .........pozatym mleko chude jest mlekiem a nie wodą ze ścierki jak w Polsce...

No chyba żartujesz
Jeśli mowa o walorach smakowych, to mleko norweskie z prawdziwym mlekiem ma niewiele wspólnego.
Z pewnością dużo, dużo mniej niż polskie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Pies gończy napisał:
Ona himkok , hjemmebrent czyli norweski bimber... ma pomiędzy 70 a 90% zależy kto i jak pędzi i jaką ma aparaturę....Oficjalnie ma 60%...
I Te osoby , które mają jeszcze stare , legalne instalacje ,zakupione onegdaj z ustawnym dozownikiem zawartości alkoholu , taki waśnie produkują , na "własny użytek"

..."Ona82"...
Jeżeli chcesz skosztować tego specyfiku , to możesz go legalnie kupić w vinmonopolet ,
na butelce jest napisane ...60%... koszt butelki ...0,7-l ...to prawie 400Nok. .
Ostatnio spotkałem trochę tańszy , jednak butelka jest plastikowa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
giovi2 napisał:
Pies gończy napisał:
brzydalu mylisz się w zeznaniach .........pozatym mleko chude jest mlekiem a nie wodą ze ścierki jak w Polsce...

No chyba żartujesz
Jeśli mowa o walorach smakowych, to mleko norweskie z prawdziwym mlekiem ma niewiele wspólnego.
Z pewnością dużo, dużo mniej niż polskie .

nazwa "mleko chude" to jakiś żart. mleko prosto od krowy ma ok 5% tłuszczu, więc to 3.5% to już oszukaństwo, a reszta to już odpad który ludzie piją i płacą za niego jak za normalny produkt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
do psiny: dostałem mądrą wiadomosc na priv " prosze nie karmic trolli"
i postanowiłem sie zastosowac : )
miałes jakies tam przebłyski normalnosci,ale jak poczytałem dzisiaj te twoje wiejskie wywody,to doszedłem do wniosku,ze jasta przy tobie to mały pikus......
powinniscie sobie społdzielnie samopomoc chłopska załozyc: ty jako ojciec dyrektor, jasta jako mosiek i dealer łososi,a ten z północy jako uprzejmy donosiciel
zaczynam sie modlic,zebym nie był takim ciołkiem jak skoncze 50 lat,bo dzieci i wnuki beda sie wstydziły
ciekaw jestem czy masz juz wnuki (wiek juz masz),jasta tez juz młodoscia nie grzeszy,ale obaj jestescie najlepszym przykładem,ze wiek wcale z rozumem w parze isc nie musi.......
co do whisky: to ty nazwałes yo whisky!!!
poza tym, moj cyrk moje małpy i kiedy bede chciał to i z wiadra cieplą bede pił i lodem zagryzał : )
A ty pij tez bimber i wyciskaj ketchup : )

bez odbioru!
ps: pozdro brzydal : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok